Office365

Al honderden scholen gingen u voor

Sinds 2012 hebben we al meer dan 700 scholen geholpen met Office 365


Online werken met vertrouwde
Office toepassingen


Met Office Online werk je vanuit je browser met onderstaande applicaties. Je hebt beschikking over de vertrouwde Office-interface en hebt alleen een internetverbinding nodig.


Word Online


PowerPoint Online


Excel Online


OneNote Online

Bestanden altijd
binnen handbereik.


Met onze maatgemaakte opslagoplossingen voor bestanden, berichten en afspraken hebben u en uw collega's alle bestanden altijd en overal ter beschikking zolang een internetverbinding beschikbaar is. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met beveiliging van gegevens en met 1TB aan persoonlijke opslag op de OneDrive heeft iedere gebruiker ook ruim voldoende capaciteit ter beschikking voor persoonlijke bestanden.Efficiënt communiceren
onder eigen naam


Direct herkenbaar zijn voor alle contacten en de meest krachtige interne en externe communicatie-oplossingen samenbrengen binnen 1 veilige omgeving. Dat doen we met Exchange Online als onderdeel van Office 365. Met een persoonlijk postvak van 50GB per gebruiker en mogelijkheden om discussies, agenda's en mailboxen te delen zijn de mogelijkheden eindeloos en bespaart uw organisatie veel tijd.


Skype: de nieuwe manier
van communiceren met collega's en leerlingen.


Vergaderingen, brainstormsessies, discussies, lesgeven, presenteren, het kan allemaal met Skype binnen Office 365. Of u nu via tekst, geluid of beeld wilt communiceren: met Skype kan het los van plaats en tijd.


Support